Jos joku maa maailmassa pystyy
huolehtimaan lapsista, nuorista ja
vanhuksista, niin se on Suomi.

Yksinhuoltajaduunarin lapsena olen kaiken velkaa pohjoismaiselle hyvinvointivaltiolle, jota ilman minulla ei olisi ollut varaa saada terveydenhuoltoa, saada lukiossa apua masennukseen tai valmistua perheeni toiseksi ylioppilaaksi. 

Nyt haluan antaa takaisin pitämällä huolta, että jokainen meistä saa tarvitsemaansa tukea ja kunnioitusta. Kenenkään ei pidä joutua kärsimään yhdessä maailman vauraimmista ja tasa-arvoisimmista yhteiskunnista. Me pystymme parempaan.

 

Politiikassa muutosta saavat aikaan ne, jotka kykenevät neuvotellen ja argumentoiden vakuuttamaan yli puoluerajojen. Sillanrakentajat eivät saa paljon huomiota, mutta sitäkin enemmän aikaiseksi.


Nyt päättyvällä valtuustokaudella olen neuvotellut maksuttoman ehkäisyn laajentamisen kaikille alle 25-vuotiaille nuorille, vääntänyt lastensuojelun lisäresurssien turvaamiseksi, sekä ollut mukana käynnistämässä laajat tarkastukset vanhustenhoivan toimipisteisiin hyvän hoidon ja palvelun varmistamiseksi.Työ eriarvoistumisen, kuten hyvinvointierojen kasvun, pysäyttämiseksi on kuitenkin yhä kesken. 

Seuraavat neljä vuotta tietävät myös Vantaalla taloudellisia haasteita. Itseäni vaikeat ajat eivät pelota, päinvastoin koen, että minulla on velvollisuus tarjota aikaani, ideoita ja neuvottelukykyjäni kiperienkin ongelmien ratkaisemiseksi.

 

Vaikeina aikoina myös mitataan miten paljon aidosti välitämme yhteiskunnan heikko-osaisista. 

Haluan rakentaa Vantaata, jossa meillä kaikilla on syntyperästä riippumatta mahdollisuus tavoitella onnellista elämää. Kaupungeissa voidaan päättää paremmasta tulevaisuudesta ihmisille, lähiluonnolle ja ilmastolle.

 

Siksi olen ehdolla jatkokaudelle Vantaan valtuustoon. Tervetuloa mukaan muuttamaan Vantaata!
 

received_346300839329274.jpeg

Palvelulupaukseni

En anna vaalilupauksia, vaan sen sijaan lupaan palvella jokaista vantaalaista.

1. Olen tavoitettavissa myös vaalien jälkeen.

2. Vastaan kaikkiin viesteihin - myös kun olemme eri mieltä.

3. Neuvottelen tuloksia riitelyn sijaan.

4. Perehdyn ja päätän tietoon perustuen.

Apua oikealla hetkellä

Toimeenpannaan terapiatakuu. Tarjotaan jokaiselle lapselle ja nuorelle pääsy matalan kynnyksen mielenterveyspalveluihin perustamalla toinen nuortenkeskus Nuppi länsi-Vantaalle.

Varmistetaan, että terveyskeskuksiin saa varattua ajan helposti ja nopeasti puhelimessa tai netissä.

Tuetaan lastensuojelun työntekijöitä, jotta kenenkään työkuorma ei muodostu mahdottomaksi ja jokainen lapsi, nuori ja perhe saa tarvitsemaansa tukea.

Palautetaan omaishoitajien tuen korkein palkkioluokka takaisin.

 

Puretaan koronan aiheuttama hoitovaje, jotta asiakkaita voidaan ohjata oikeisiin palveluihin.

_MG_0583_M.jpg

Syrjäytettyjen puolella

Nollatoleranssi kiusaamiselle kouluissa ja työpaikoilla. Otetaan käyttöön kiusaamisvilkku -sovellus, jolla voi helposti ilmoittaa kiusaamisesta.

Neuvotellaan poliisin kanssa kouluille oma kummipoliisi.

Vahvistetaan jalkautuvaa nuorisotyötä varmistamalla sosiaalityöntekijöiden, nuorisotyöntekijöiden ja poliisin toimiva yhteistyö ja tiedonvaihto.

 

Turvataan vanhusten päivätoiminnan jatkuminen. 

received_309606033045465.jpeg

Tekoja ilmaston ja lähiluonnon puolesta

Panostetaan toimivaan joukkoliikenteeseen. Tehdään Vantaan historian tärkein investointi idän lähiöihin rakentamalla uusi pikaraitiotie.

Suojellaan lähimetsiä ja kunnostetaan puroja ja Vantaanjoen ympäristöä.

 

Vähennetään lihankulutusta ja ruokahävikkiä kaupungin ravintoloissa.

 

Tarjotaan uusia innovaatioita kehittäville yrityksille ennakoitavaa päätöksenteoa ja aktiivista elinkeinoelämä-kaupunki-oppilaitokset yhteistyötä.

received_408315369967642.jpeg